Architect, piloot en gids bij verandering

2139 keer bekeken

Om verandervraagstukken op te lossen heb je mensen nodig. Maar hoe ontdek je welke mogelijkheden er zijn? Hoe maak je de energie los om verandering tot stand te brengen?

Onze facilitators werken lastige vraagstukken uit op een inspirerende en dynamische wijze. Als architect, piloot en gids stimuleren we burgers, zorgaanbieders en gemeenten oplossingen samen oplossingen te vinden.

De architect maakt samen met de 'eigenaar' een analyse en ontwerp (de interventie). De piloot voert het vluchtplan (de workshop of bijeenkomst) uit. En de gids leidt de belanghebbenden naar de mogelijke oplossingen.

Door een breed scala aan instrumenten en werkvormen duwt de facilitator mensen uit hun ‘comfort zone’ en laat ze anders kijken, zonder daarbij het resultaat uit het oog te verliezen. De vorm kan verschillen per vraag: misschien een leer- en inspiratie atelier, of een GPS workshop waarin we routes uitzetten die naar het gewenste doel leiden.

Onze facilitators spreken het verandervermogen van deelnemers aan door een constructief en creatief programma. De aanpak is praktijkgericht, origineel en uitnodigend. Deelnemers komen in beweging en nemen zelf de verantwoordelijkheid om veranderingen blijvend in gang te zetten, ook na de workshop.

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Cookie-instellingen