Online community voor Gemeente Utrecht en Zilveren Kruis

5905 keer bekeken

Gemeente Utrecht heeft in samenwerking met het Zilveren Kruis besloten om Mett als platform te gebruiken voor hun programma ‘Vitaal oud in Utrecht’. Zij willen een platform dat bijdraagt aan de doelstelling om ouderen langer zelfstandig te laten wonen: Vitaal oud worden.

Om het platform te realiseren werken Mett en de Sociale Verbinders samen. In een gezamenlijke ontwerpsessie is er vanuit doelen en doelgroepen nagedacht over de concrete invulling van het platform. 

Platform snel van start

Eind november is de basis van het Mett-platform klaargezet en op 7 december is het platform tijdens een werkconferentie gelanceerd. Zoals besproken is de eerste stap het ‘ophalen’ van ideee¨n over ‘Vitaal oud worden in Utrecht’ bij professionals en senioren; die vervolgens worden getoetst op uitvoerbaarheid. Er zijn al meer dan 24 ideeen toegevoegd. Zie: https://vitaaloudinutrecht.nl/Meedenken 

De community

Alle bijdragen op het platform zijn openbaar. Als je wilt reageren, andere profielen wilt bekijken of eventueel een nieuw idee wilt plaatsen, dan is het handig om een profiel aan te maken. Als je een profiel aanmaakt, ben je daarna direct ingelogd. Op deze manier is de drempel laag. 

Omgeving bekijken

Bekijk ondertsaande afbeeldingen, of bekijk het platform live via de URL https://vitaaloudinutrecht.nl

Afbeeldingen

Zorg

X (voorheen Twitter)

Cookie-instellingen